Business Hi-Tech

Profitul Arsis, cel mai mare retailer GSM independent, a crescut de 7 ori în 2016, ajungând la 7,3 mil. lei

Daniel Florea, general manager al Arsis Trading: Sunt cele mai bune rezultate înregistrate vreodată, în cei 25 de ani de existenţă ai companiei.

Daniel Florea, general manager al Arsis Trading: Sunt cele mai bune rezultate înregistrate vreodată, în cei 25 de ani de existenţă ai companiei.

Autor: Adrian Seceleanu

12.06.2017, 00:05 1012

Arsis Trading, cel mai mare retai­ler GSM controlat de un antreprenor român, a înregistrat anul trecut un profit net de 7,3 mil. lei (1,6 mil. euro), de 7 ori mai mare decât cel înre­gistrat în 2015, arată datele rapor­tate de com­panie la Ministerul Finan­ţelor Publice. Cifra de afaceri a companiei a ur­cat, de asemenea, cu 6,9% până la 147,6 mil. lei (32,9 mil. euro), conform sursei citate. Numărul mediu de angajaţi ai com­paniei a urcat în 2016 cu 34 de persoane până la 645. Daniel Florea, general managerul Arsis, declarase în urmă cu două luni pentru ZF că 2016 a fost cel mai bun an pentru afacerile retailerului. „Sunt cele mai bune rezultate înregistrate vreo­dată, în cei 25 de ani de existenţă ai companiei“, menţionase Daniel Flo­rea, general manager al Arsis Trading. Arsis Trading, companie deţinută in­tegral de antreprenorul Radu Mirea, es­te unul dintre cei mai vechi jucători de pe piaţa de retail GSM, care a intrat în bu­­siness în 1998 ca partener al Connex (ac­tualul Vodafone - numărul doi pe pia­ţa de telefonie mobilă), cu care are o re­laţie exclusivă şi în prezent. Arsis obţine ve­nituri de la Vodafone sub for­ma unor co­misioane pentru vân­zarea ser­viciilor fur­­­­nizate de operator şi din co­mer­cia­lizarea de telefoane, ta­blete şi accesorii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO