Business Hi-Tech

Retailerul online ShopIT adauga servicii sms pentru clienti

29.08.2007, 18:22 29

ShopIT, magazin online de produse electronice si IT, a lansat un serviciu care permite clientilor sai sa trimita gratuit mesaje text catre telefoane mobile, incercand sa se diferentieze pe piata din ce in ce mai competitiva a comertului online, dominata de eMag si PCfun, alaturi de care mai sunt prezenti cateva zeci de jucatori.
FreeSMS este furnizat clientilor magazinului ShopIT care cumpara produse in valoare de minim 100 de lei. Dupa finalizarea finalizarea comenzii, acestia pot trimite timp de 30 de zile maximum zece mesaje oricarui abonat din retelele Vodafone si Orange.
ShopIT a fost lansat in 2004 si este administrat de catre firma Combo PC. Iulian Constantinescu, managing partner al firmei, nu a dorit sa ofere detalii despre rezultatele financiare Combo PC sau despre numarul de angajati ai companiei.
Potrivit datelor disponibile la Ministerul Finantelor, Combo PC a raportat anul trecut un profit de 18.277 euro la o cifra de afaceri de 707.993 euro, in crestere fata de sumele de 2.726 euro, respectiv 195.716 euro inregistrate in 2005.
"In perioada urmatoare vom mai lansa cateva servicii pentru clienti, prin care dorim o interactiune mai mare a acestora cu site-ul", a precizat Constantinescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO