Business Hi-Tech

Romtelecom: PC-uri si internet pentru IMM-uri

12.03.2008, 18:57 43

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, a lansat o oferta destinata companiilor care combina servicii de acces la internet, servicii de asistenta tehnica si posibilitatea de a achizitiona in rate sau cu plata integrala PC-uri desktop sau portabile marca Fujitsu Siemens Computers. Pretul pentru pachetul complet de servicii, care include achizitia in rate - timp de trei ani - a unui PC desktop porneste de la 29,5 euro pe luna, exclusiv TVA.
Serviciile de asistenta tehnica furnizate de Romtelecom sunt disponibile de luni pana vineri intre orele 09,00 - 21,00 si sambata intre 10,00 - 16,00, operatorul garantand un timp maxim de raspuns de 3 minute la apelurile catre serviciul de suport. Suportul este acordat pentru orice problema legata de calculatorul livrat si aplicatiile preinstalate.
Toate calculatoarele personale au incluse sistemul de operare Microsoft Windows Vista Business si antivirusul Panda 2008. Optional, poate fi achizitionat si programul Microsoft Office Small Business (cu o licenta pre-paid pentru o perioada de 6 luni) pentru 18 euro fara TVA.
Companiile pot achizitiona mai multe PC-uri, la pretul de 559 de euro pentru desktop-ul Fujitsu Siemens P250 si de 669 de euro pentru laptop-ul Fujitsu Siemens V5515, insa cu plata integrala a echipamentelor.
"Noua oferta este ideala pentru clientii companii cu aproximativ 10 angajati care pot acum beneficia nu numai de o conexiune broadband de calitate, dar si de desktop-uri sau laptop-uri la tarife atractive, impreuna cu solutii IT la cheie" a declarat George Makowski, director executiv comercial pentru segmentul business.
Romtelecom a derulat anul trecut o campanie aproximativ similara pentru persoanele fizice, prin care operatorul furniza un pachet format din servicii de acces la internet si PC-uri desktop si laptop. Oferta nu includea insa servicii IT.
Oficialii Romtelecom considera un succes oferta destinata persoanelor fizice, mentionand faptul ca vanzarile de computere au depasit 25.000 de unitati, iar vanzarile pentru serviciul de acces la internet ClickNet au crescut cu 50%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO