Business Hi-Tech

Şcoala de IT Wantsome din Iaşi, cu afaceri de peste 430.000 euro în 2021, organizează evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă de cunoaştere a universului IT pentru cei interesaţi de o reconversie profesională

Iuliana Anton, fondatoare Wantsome

Iuliana Anton, fondatoare Wantsome

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.01.2023, 11:48 389

Şcoala de IT Wantsome din Iaşi, cea mai mare unitate de învăţământ independent în IT din nord-estul României, înfiinţată în 2017, cu afaceri de peste 433.000 de euro în 2021, în creştere cu circa 2% faţă de anul 2020, organizează evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunităţi de cunoaştere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor şi a foştilor cursanţi, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Astfel, Wantsome îi aşteaptă pe cei care îşi doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri să participe în cadrul evenimentul ce va avea loc online, în fiecare zi din săptămâna 23-27 ianuarie.

„Participanţii vor avea ocazia să descopere multe lucruri utile despre domeniile centrale de interes din IT, să se orienteze profesional în direcţia potrivită, să-i întâlnească pe mentorii şi colaboratorii Wantsome, să asculte poveştile de succes şi de reconversie profesională de la foştii cursanţi, să pună întrebări organizatorilor şi să câştige premii de peste 20 000 de euro”, au transmis reprezentanţii Wantsome.

În cadrul evenimentului cursanţii vor avea ocazia să primească sfaturi şi despre aşteptările angajatorilor din IT, de la reprezentanţii industriei, să afle ce presupun toate rolurile profesionale din IT şi provocările lor şi să obţină răspunsuri la întrebările pe care le au de la profesionişti din industrie, pe domenii precum: UI/UX design, testare, Network Infrastructure, DevOps, Project Management & Business Analysis.

,,Perfect Week a prins formă din dorinţa de a oferi acces la informaţii de calitate comunităţii noastre. Ne dorim să fim un punct de ghidaj relevant, iar cei care ne urmăresc să ştie că au un prieten la care pot apela oricând au nevoie de un sfat în dezvoltarea lor profesională, de la care pot afla cu ce se mai ocupă lumea IT-ului şi încotro se îndreaptă şi, dacă nu sunt încântaţi de ceea ce fac şi iau în calcul o reconversie profesională în IT, să ştie că există soluţii”, a spus Iuliana Anton, fondatoare Wantsome.

Înfiinţată în 2017 la Iaşi, şcoala de IT Wantsome înregistrează cursanţi atât din România, cât şi din alte ţări, precum Marea Britanie, Germania, Italia, Irlanda, Finlanda, Olanda şi Republica Moldova. Până în prezent, Wantsome a înregistrat un număr de peste 2.500 de absolvenţi, angajări în 118 companii IT de outsourcing sau de produs, 49 de programe de mentorat susţinute de 36 de traineri cu experienţă, specialişti în IT în companii de renume internaţional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO