Business Hi-Tech

Synergizer Business Solutions speră să atragă clienţi finanţându-le achiziţia de soft

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Ioana Nita

25.04.2014, 00:00 294

Compania locală Synergizer Business Solutions, specializată în implementarea de soluţii software de business, încearcă să atragă clienţi, oferindu-le acestora începând cu luna mai finanţare pentru proiectele de CRM , ERP şi Payroll. Clienţii au la dispoziţie soluţii software precum Microsoft Dynamics NAV(Navision), CAS CRM şi Synergizer Payroll (SYP).

„În ultima perioadă de timp s-a înregistrat o puternică orientare către cash flow şi lichiditate în mediul de business (...). Pornind de la această premisă, venim cu soluţii care să ofere eficientizarea proceselor interne din cadrul companiei, cât şi cu un program de finanţare care să genereze optimizarea cash flow-ului. Oferim finanţare pentru proiecte care pornesc de la suma de 10.000 de euro, pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 3 ani, în functie  de nevoile clientului şi de valoarea proiectului”, a declarat Mihai Olteanu, sales manager în cadrul Synergizer Business Solutions.

Compania oferă soluţii software pentru firme din diferite industrii - servicii, distribuţie, construcţii, printre clienţii săi numărându-se Adecco, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse şi Burda.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO