Business Hi-Tech

Taiwanezii de la D-Link numesc un ungur la conducerea subsidiarei locale

Taiwanezii de la D-Link numesc un ungur la conducerea...

Autor: Ioana Nita

29.11.2016, 20:38 182

Norbert Ebinger, manager de origine maghiară, este noul şef al subsidiarei locale D-Link, compania taiwaneză specializată în furnizarea de echipamente şi soluţii de reţelistică, el preluând conducerea de la Laurenţiu Trocan. 

Norbert Ebinger deţine în prezent poziţia de District Manager pentru Ungaria, România şi Bulgaria în cadrul D-Link Europa, gestionarea operaţiunilor locale adăugându-se atribuţiilor lui. El va coordona de la Budapesta activitatea subsidiarei D-Link din România.  

„Voi continua să implementez strategia globală D-Linkşi anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii şi distributorii, crearea de noi canale de vânzare, consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail şi online. Piaţa din România este într-o continuă evoluţie, cu un mare potenţial de creştere, a declarat Norbert Ebinger. El face parte din echipa D-Link din Europa de aproape cinci ani, înainte de a fi numit anul acesta pe poziţia de District Manager pentru Ungaria, România şi Bulgaria, ocupându-se de operaţiunile companiei taiwaneze în Ungaria, Cehia şi Slovacia. 

 Până la finalul acestei luni activitatea D-Link România a fost gestionată de Laurenţiu Trocan, un manager cu o experienţă de peste 15 ani în industrii precum IT, telecom şi sănătate. El s-a alăturat echipei D-Link România în 2014 ca director de vânzări, iar la începutul acestui an a fost promovat pe poziţia de country manager.

 În 2015, afacerile D-Link de pe plan local s-au situat la circa 5,5 milioane de euro, cu 20% mai mult faţă de 2014. Compania taiwaneză, cunoscută în principal ca furnizor de de echipamente şi soluţii de reţelistică, investeşte în prezent în promovarea soluţiilor de  supraveghere video IP, precum şi a soluţiilor pentru automatizarea diferitelor procese din casă sau clădiri de birouri (smarthome şi smartoffice).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO