Business Hi-Tech

UPC: multifunctional HP pentru clientii pe 3 ani

25.03.2008, 20:40 22

UPC, cel mai mare operator de cablu TV local, urmareste sa-si majoreze numarul de clienti pentru pachetele de servicii 3 play (televiziune, internet, telefonie fixa) prin lansarea unei campanii promotionale prin care ofera un multifunctional HP pentru utilizatorii care incheie contracte pe trei ani.
Oferta este disponibila pentru clientii noi sau pentru clientii care detin unul sau doua servicii UPC si trec la pachetele 3 Play Medium si Large, cu tarife lunare de 75 de lei, respectiv 100 de lei (incusiv TVA).
UPC ofera pentru acest tip de clienti multifunctionalul HP F4180, care are functii de imprimanta, scanner si copiator si care are pe piata un pret de aproximativ 310 lei (83 de euro).
Desi este concurata puternic de jucatori ca RCS&RDS, care ofera pachetul de servicii care include acces la internet, televiziune prin cablu, telefonie fixa si mobila la preturi pornind de la 45 de lei luna (inclusiv TVA), UPC sustine ca oferta sa, lansata in octombrie 2006, este competitiva pe piata, motiv pentru care tarifele nu vor fi modificate.
"Pastram pretul si componenta pachetelor si adaugam o imprimanta multifunctionala (...)", a precizat Lucian Lupascu, Senior Marketing Manager. Romtelecom nu are in prezent in oferta pachete 3 play, prin care sa ofere la un tarif unic serviciile de telefonie fixa, internet si televiziune prin satelit.
Oferta 3 Play a UPC include serviciul de televiziune, internet cu viteza de download de pana la 20 Mbs si convorbiri telefonice, gratuit, nelimitat. Compania sustine ca aceasta oferta a determinat, in trei luni de la lansare, o crestere de 15% a numarului de clienti pentru serviciile de acces la internet.
"Asteptam o crestere a vanzarilor triple play si in perioada urmatoare, deoarece piata ofera inca resurse de crestere", a mai spus Lupascu.
Pentru clientii care aleg aceste pachete de servicii, UPC ofera si un telefon fix si nu percepe taxa de instalare si chirie pentru modem. Oferta este valabila la nivel national, in zona de acoperire UPC, in perioada 24 martie ? 30 aprilie.
UPC este al treilea jucator de pe piata locala de servicii de acces la internet si telefonie fixa. UPC avea la finele anului trecut 181.800 clienti internet si aproape 100.000 de clienti pe telefonia fixa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO