Business Hi-Tech

UPC organizează un maraton de programare în paralel cu conferinţa ZF Digital ’15

UPC organizează un maraton de programare în paralel cu...

Autor: Oana Stupinean

19.10.2015, 16:33 356

UPC, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV, va organiza un maraton pentru programatori, în paralel cu evenimentul ZF Digital’15 din 26-27 octombrie, iar cele mai bune echipe vor fi premiate cu premii între 1.500-5.000 de euro.

Evenimentul se adresează dezvoltatorilor, programatorilor şi designerilor de aplicaţii, care se pot înscrie în echipe de 3-4 persoane, conform datelor comunicate de UPC. Membrii echipei trebuie să fie disponibili să participe la eveniment în perioada 26-27 octombrie la Hotel Intercontinental.

Cel fel de aplicaţii trebuie să scrie participanţii la maraton? Aplicaţii care să facă televizorul mai “util” sau “distractiv”, conform UPC. “Profită de tot ceea ce îţi punem la dispoziţie să faci aplicaţii interesante şi utile. Nimic nu-i interzis, nimic nu-i imposibil. API-uri care, folosite cu imaginaţie şi cunoştinţe bine aplicate, pot deschide o nouă lume a comunicării, jocurilor şi entertainment-ului şi WebSocket-uri care te ajută să interacţionezi cu TV-ul şi/sau telefonul”.

La final UPC România premiază cele mai bune echipe cu premii constând în 5.000, 3.000 şi 1.500 de euro.

Cei interesati să participe la UPC Challenge se pot înscrie pe platforma dedicată  http://upcthechallenge.ro/.

Maratonul de programare al UPC are loc în paralel cu conferinţa ZF Digital ’15.

Pentru detalii şi înregistrări vă rugăm să accesaţi site-ul evenimentului.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO