Business Hi-Tech

Vă simţiţi indispuşi? S-ar putea să fie de la Facebook

Vă simţiţi indispuşi? S-ar putea să fie de la Facebook

Autor: Cătălina Butan

25.02.2013, 12:30 532

Vi s-a întâmplat vreodată să vă simţiţi singuratici sau invidioşi atunci când navigaţi pe Facebook?

Un studiu recent privind emoţiile declanşate de reţelele de socializare, realizat de către Rebtel, un serviciu de telefonie online, a arătat că Facebook generează cel mai mare impact emoţional asupra utilizatorilor de reţele sociale, scrie mashable.com.

Majoritatea participanţilor la studiu au declarat că reţelele de socializare nu au un impact negativ asupra stărilor lor de spirit însă pentru restul de participanţi, Facebook s-a dovedit a fi siteul cu cel mai mare impact emoţional negativ. Pe locul secund, s-a clasat reţeaua de socializare rivală Twitter.

Studiul a arătat că probabilitatea ca reţelele de socializare să imprime utilizatorilor emoţii pozitive este mult mai mare, 45,9% dintre participanţi considerând că Facebook are un efect benefic asupra lor. Pe locurile următoare în clasamentul reţelelor de socializare care ne "binedispun" s-au clasat Youtube şi Linkedin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO