Business Hi-Tech

VIDEO. eMAG: Facem un singur Black Friday de o zi, pe 16 noiembrie, nu mai multe, de primăvară târzie şi timpurie, de vară, şi nici un Black Friday de 3 luni

Autor: Adrian Seceleanu

18.10.2018, 20:33 1706

eMAG, cel mai mare magazin online local, va organiza în acest evenimentul de shopping Black Friday pe data de 16 noiembrie, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al grupului.

“Vom organiza Black Friday pe 16 noiembrie. Am ales această dată pentru că vrem să avem timp până la minivacanţa de 30 noiembrie / 1 decembrie care de an la an se face tot mai mare să livrăm absolut tot. Acesta este motivul principal pentru a alege data”.

Nu vom organiza timp de mai multe zile Black Friday, la fel ca până acum, a declarat Stanciu. “Black Friday va fi o singură zi. Ne-am uitat la trendul din piaţă, de a organiza Black Friday de primăvara devreme, târzie, de vară. Am văzut că au fost mai multe Black Friday. Vrem să fie o zi şi pentru că în momentul în care vrei să faci reduceri care să bată tot nu ai cum să le dai 3 luni din 12, le dai odată”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO