Business Hi-Tech

Vodafone România a numit un nou director tehnic

Vodafone România a numit un nou director tehnic

Autor: Adrian Seceleanu

22.06.2012, 00:00 767

Vodafone Group a numit un nou director tehnic pentru România, pe Giovanni Chiarelli (foto), cu începere de la 1 iulie, care îl înlocuieşte pe Babak Fouladi, care a preluat în luna mai aceeaşi funcţie la Vodafone Spania. Fouladi a fost director tehnic al Vodafone România din septembrie 2010.

Chiarelli, în vârstă de 45 de ani, s-a alăturat Vodafone Group în 2010, în funcţia de program delivery director, din care a coordonat implementarea unor funcţionalităţi globale în zona Online, IT, precum şi crearea unor Centre de excelenţă pentru retail şi tehnologie. Anterior, Giovanni a deţinut poziţia de chief information officer la Telecom Italia, după o carieră de 10 ani în cadrul acestei companii.

Giovanni Chiarelli este absolvent al Institutului Politehnic din Milano, cu specialitatea Electronică, şi are un MBA de la SDA Bocconi, Milano. În vârstă de 45 de ani, Giovanni este căsătorit şi are 3 copii. Vodafone România este parte a grupului britanic de telecomunicaţii Vodafone şi al doilea operator de telefonie mobilă pe piaţa locală, în funcţie de numărul de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO