Business Hi-Tech

Yahoo pune Internet gratuit in reteaua Sheraton

11.01.2006, 19:56 17

Cel mai popular portal de Internet din lume, Yahoo, a incheiat un parteneriat cu lantul hotelier Sheraton Hotels & Resorts, in urma caruia va oferi vizitatorilor din hotelurile Sheraton acces gratuit la Internet fara fir in banda larga (broadband) in spatii special amenajate dotate cu computere, scrie presa internationala.

Spatiul, numit Yahoo! Link @ Sheraton, a fost amenajat deocamdata doar in holurile a doua hoteluri din San Diego si Boston. Astfel, utilizatorii pot accesa Internetul atunci cand sunt plecati in scop de afaceri sau in interes personal, fara sa aiba nevoie sa aiba laptopul cu ei. Serviciul gratuit de acces la Internet de la Yahoo va fi pus la dispozitia clientilor Sheraton si in camerele acestora, insa acolo vor avea nevoie de un computer personal.

In spatiul Yahoo! Link @ Sheraton, utilizatorii au acces la un portal creat sub brandurile Yahoo si Sheraton in care pot cauta informatii despre starea vremii sau pot chiar scoate la imprimanta bilete de avion sau alte informatii necesare. In plus, pe o perioada de 30 de zile Yahoo va oferi utilizatorilor acces gratuit la servicii cu plata, cum ar fi Yahoo Music, Yahoo All Star Games, Yahoo Mail Plus sau Yahoo Finance Tracker. Proiectul se va extinde pe viitor in intreg lantul hotelier al companiei americane Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc, care detine brandul Sheraton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO