Business Internaţional

Compania-gigant care îşi va lăsa toţi cei peste 110.000 de angajaţi să lucreze de acasă până în iulie 2021

Compania-gigant care îşi va lăsa toţi cei peste...

Autor: Andra Stroe

01.08.2020, 09:04 32
Alphabet Inc, compania-mamă a Google, le va permite angajaţilor să lucreze de acasă până în iulie 2021, amânând decizia de a redeschide birourile, din moment ce coronavirusul continută să facă ravagii, scriu cei de la Bloomberg.
 
Iniţial, compania a anunţat că angajaţii săi vor lucra de acasă până la sfârşitul acestui an. Echipa businessului numără peste 114.000 de angajaţi, potrivit CNBC, iar decizia a fost schimbată pentru a-i ajuta pe aceştia să îşi planifice mai eficient timpul şi se aplică în toate ţările în care compania are sedii.
 
Reprezentanţii multor şcoli au spus că nu îşi vor redeschide porţile la timp pentru începutul noului an academic, dându-le bătăi de cap părinţilor în legătură cu găsirea unei soluţii prin care să aibă grijă de ei în timp ce sunt la muncă. „Sper că decizia noastră vă va oferi flexibilitatea de care aveţi nevoie pentru a balansa munca şi grija de voi înşivă şi de cei dragi în următoarele 12 luni", le-a transmis Sundar Pichai angajaţilor săi într-un e-mail prin care a anunţat noile măsuri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO