Business Internaţional

Cum a devenit iPad prietenul cel mai bun al ziarului Finanical Times

Cum a devenit iPad prietenul cel mai bun al ziarului Finanical Times

Autor: Radu Racu

19.11.2010, 13:06 74

Explozia pieţei de tablete PC a reaprins entuziasmul în rânduleditorilor de periodice, în condiţiile în care publicaţiile arputea redeveni pentru publicitari ceea ce au fost în anii '80,singura diferenţă fiind că suportul actual nu va mai fi din hârtieci format digital, scrie Reuters.

De fapt, editorii Financial Times sunt atât de încântaţi de nouapiaţă încât au oferit angajaţilor subvenţii de 350 de euro pentruachiziţionarea unui iPad, tabelta PC de la Apple, pentru a-a-iîncuraja să gândească mai mult pe acest concept.

Financial Times este ţinta invidiei fiecărui editor de ziare dinlume. Aplicaţia dedicată tabletei iPad de pe site-ul ziaruluibritanic a fost instalată de circa 400.000 de utilizatori şi amajorat numărul de abonamente cu 10% din luna mai până în prezent.Un abonament anual la cel mai important ziar financiar din Europacostă între 317 şi 456 de dolari .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO