Business Internaţional

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Wimbledon, după o victorie categorică

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de...

Autor: Denis Şchiopu

03.07.2017, 16:50 107

În runda inaugurală, Halep a învins-o, scor 6-4, 6-1, pe Marina Erakovic din Noua Zeelandă (locul 129 WTA), jucătoare venită din calificări.

Simona Halep a avut nevoie de o oră şi 13 minute pentru a accede în runda a doua. De-a lungul întâlnirii cu Erakovic, românca a servit un as, a comis patru duble greşeli, iar la serviciu a avut procentaje de reuşită de 67 la sută cu prima minge şi 64 la sută cu cea de-a doua. Halep şi-a cedat serviciul o singură dată, în setul al doilea, şi a reuşit cinci break-uri.

Halep a avut 19 lovituri direct câştigătoare şi 24 de erori neforţate, în timp ce adversara sa a reuşit şapte lovituri direct câştigătoare şi a comis 31 de greşeli neprovocate.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi brazilianca Beatriz Haddad Maia (locul 97 WTA), care a trecut în prima rundă de britanica Laura Robson, scor 6-4, 6-2.

Prezenţa în turul doi al turneului de la Wimbledon este premiată cu 65.165 de euro şi 70 de puncte în ierarhia mondială. La ediţia din 2016, Simona Halep a fost eliminată în sferturi de finală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO