Business Internaţional

Stiri internaţionale

Stiri internaţionale

Autor: Catalina Apostoiu

08.03.2011, 20:38 11

Boeing a încheiat acorduri în valoare de 10mld. dolari cu două companii aeriene chineze, în condiţiile în careChina estimează că va comanda peste 2.000 de aeronave în următoriicinci ani pentru a acoperi cererea în creştere puternică deservicii aeriene, scrie agenţia de presă Thomson Reuters.

Introducerea de restricţii privitoare lacontractele swap neacoperite pe riscul de credit legate detitlurile suverane şi interzicerea tranzacţiilor de tip naked shortselling au câştigat tot mai mulţi susţinători printre legislatoriiUE, scrie Financial Times.

Xstrata a anunţat că se aşteaptă ca într-un finalfie să fuzioneze cu Glencore sau ca traderul de mărfuri să-şi vândăparticipaţia din cadrul companiei miniere, potrivit FinancialTimes.

Producătorul german de automobile Audi a raportato majorare semnificativă a profiturilor pe 2010 în parte datorităunei creşteri puternice a vânzărilor de automobile de lux în Chinaşi Statele Unite, scrie BBC News. Profitul net pe 2010 a atins 2,59mld. euro, în creştere cu 50% faţă de profitul de 1,3 mld. euro din2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO