Companii

Abatorul Periş, unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii: Diversificăm portofoliul de produse cu valoare adăugată. Abatorul Periş a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 343,8 milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de anul precedent

Abatorul Periş, unul dintre cei mai mari jucători din...

Autor: Florentina Niţu

22.06.2023, 18:00 268

Abatorul Periş, business deţi­nut de Jabbar Kanani, fondatorul Agricover, vrea să îşi consolideze poziţia pe piaţa cărnii prin adaptarea constantă la nevoile consumatorilor. Astfel, îşi îndreaptă investiţiile în diversificarea portofoliului de produ­se cu valoare adăugată, clienţii căutând prospeţime, dar şi produse cu un conţinut caloric mai scăzut.

„Priorităţile de investiţii ale Aba­torului Periş continuă direcţia strate­gică de diversificare a portofoliului de produse cu valoare adaugată, antici­pând preocuparea în creştere a con­su­matorilor pentru calitate şi prospe­ţime, dar şi pentru un conţinut caloric mai scăzut sau pentru reducerea im­pactului asupra mediului“, au răs­puns reprezentanţii companiei Aba­torul Periş la întrebările ZF trimise cu ocazia realizării unui nou catalog „Cei mai mari jucători din econo­mie“, ediţia 2023. Ei nu au înaintat cifre privind valoarea investiţiilor.

În acest context, ei afirmă că au oportunitatea de a-şi creşte ponderea vânzărilor de produse cu valoare adă­u­gată după ce în ultimii ani au in­vestit preponderent în diversificarea capa­cităţilor de producţie şi a canale­lor de distribuţie pentru a putea pro­duce şi comercializa cantităţi semni­ficative de produse ultra-fresh.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO