Companii

Actavis l-a recrutat pe Dan Ivan pentru poziţia de director general

Actavis l-a recrutat pe Dan Ivan pentru poziţia de director general

Autor: Ioana David

16.11.2011, 00:00 584

Compania farmaceutică Actavis l-a numit pe Dan Ivan (foto), unul dintre cei mai vechi manageri din industria locală de medicamente, la conducerea diviziei locale. Dan Ivan, 53 de ani, a renunţat în septembrie anul acesta la conducerea Sanofi România, cel mai mare jucător din industria locală de medicamente, după ce a lucrat 16 ani în cadrul companiei. "Un factor important care a stat la baza acestei decizii îl reprezintă complexitatea organizaţiei locale şi planurile de dezvoltare pe care grupul Actavis le are în vedere pe plan local", au spus reprezentanţii Actavis.

Alina Culcea, care a ocupat această poziţie anterior, va prelua funcţia de deputy country manager (director general adjunct) şi va avea responsabilitate directă asupra funcţiilor de business suport (resurse umane, comunicare, legal, relaţii guvernamentale şi cu industria şi altele). Grupul Actavis este reprezentat în România de două unităţi: Actavis sales şi marketing (responsabilă cu partea de comercializare şi promovare a produselor din portofoliul Actavis pe piaţa din România) şi Sindan Pharma, Actavis Operations, unitatea de producţie pentru medicamente oncologice, responsabilă şi pentru export. Compania are un rulaj de aproximativ 90 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO