Companii

Al treilea lant hotelier ca marime din Europa vrea sa intre in Romania in urmatorii ani

22.05.2010, 17:43 35

Grupul spaniol Sol Melia, al treilea lant hotelier ca marime dinEuropa, vrea sa intre pe piata romaneasca in urmatorii ani prindeschiderea de unitati de patru si cinci stele pe litoral si inBucuresti, a declarat, sambata, directorul general al companieipentru Bulgaria, Jose Manuel Navarro, informeaza Mediafax.

" Romania are potential pentru investitii in turism. Vrem saintram pe piata romaneasca si vizam in special litoralul siBucurestiul . Pe litoral avem proiecte in evaluare, insa deocamdatanu am finalizat nicio discutie. Urmarim doua directii: preluarea dehoteluri existente, care trebuie renovate, sau deschiderea unorproprietati noi", a afirmat Navarro, intr-o conferinta de presa laNisipurile de Aur, statiune de pe litoralul bulgaresc.

El a aratat ca trebuie efectuate renovari majore la hotelurilede pe litoralul romanesc, in conditiile in care au fost construitecu multi ani in urma.

Mai multe despre ce a declarat directorul general al celuide-al treilea lant hotelier ca marime din Europacititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO