Companii

Altex angajeaza 350 de oameni pana la sfarsitul anului

17.08.2007, 20:59 54

Altex, cel mai mare retailer de produse electronice, electrocasnice si IT&C, va angaja aproape 350 de persoane pentru departamentele de vanzari ale noilor magazine Media Galaxy si Altex Megastore ce vor fi deschise anul acesta la Iasi, Cluj-Napoca si Ploiesti.
Cel putin cinci magazine cu suprafete de peste 2.000 de metri patrati Media Galaxy, precum si doua magazine sub marca Altex Megastore vor fi deschise anul acesta. Pentru fiecare, compania va angaja cate 50 de persoane care sa formeze personalul din magazine. "Recrutarea o realizam atat prin intermediul unor companii de recrutare, cat si in-house prin specialistii din departamentul de resurse umane", spune Cristian Coman, directorul de HR al companiei. El a adaugat ca procesul de recrutare va fi finalizat cu cel putin 3-4 saptamani inainte de deschiderile magazinelor. In prezent, Altex are peste 2.000 de angajati.
Reteaua Altex cuprinde 14 magazine Media Galaxy si 80 de magazine Altex si Altex Megastore. In medie un magazin Media Galaxy are circa 50 de angajati, iar un Altex Megastore in jur de 30. Altex a finalizat modernizarea a patru Altex Megastore in urma unei investitii de 300.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO