Companii

Ambasada Coreei se mută în cea mai înaltă clădire din România, SkyTower

Ambasada Coreei se mută în cea mai înaltă clădire...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.07.2016, 00:04 728
SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din Capitală, şi-a adăugat un nou chiriaş în portofoliu, Ambasada Republicii Coreea urmând să se mute în noul sediu luna aceasta. Instituţia va ocupa tot etajul 33 al SkyTower, adică un spaţiu de 1.100 de metri pătraţi, iar contractul de închiriere a fost semnat pentru o perioadă de cinci ani, durata medie a contractelor încheiate pentru această clădire.

Ambasada Republicii Coreea devine astfel chiriaşul cu numărul 23 al SkyTower, alături de companii active în diverse domenii, precum industria bancară, IT&C, arhitectură, energie. Gradul de ocupare al clădirii se ridică la 96%.

„Suntem încântaţi că noul sediu al ambasadei va fi la etajul 33 al celei mai moderne clădiri de birouri din Capitală şi suntem mulţumiţi că, odată cu relocarea, rămânem tot în zona de nord a oraşului“, a spus Kim Eun-Joong, ambasadorul Republicii Coreea la Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO