Companii

Angajatii Rompetrol iau credite de la UniCredit

26.11.2004, 00:00 32

Rompetrol si UniCredit Romania au semnat un parteneriat privind o serie de servicii si produse bancare personalizate pentru angajatii grupului petrolier, care vor beneficia de costuri reduse cu 10% pentru operatiunile si serviciile bancii.
Prin intermediul bancii UniCredit Romania, grupul Rompetrol faciliteaza celor peste 7.000 de angajati accesul la o serie de servicii bancare, de la credite ipotecare si imobiliare pina la pachete de produse, printre care Internet si Mobile Banking, carduri de debit si de credit, plata utilitatilor prin debitarea automata a contului curent (Direct Debit), depozite cu maturitate flexibila, precum si un program de reduceri si beneficii non bancare.
Finantarile pentru angajatii Rompetrol, prin oferta de credite ipotecare si imobiliare in lei sau valuta (euro si dolari), sint acordate pe o perioada de la 5 la 20 de ani.
De asemenea, pentru creditele ipotecare si imobiliare asigurarea de viata este oferita gratuit. Salariatii Rompetrol beneficiaza si de asistenta oferita de propriul consultant bancar, pe parcursul procesului de acordare a creditului si ulterior.
Grupul Rompetrol a obtinut, anul trecut, o cifra de afaceri de 1,2 miliarde de dolari, iar estimarile pentru 2004 indica cifra de afaceri la 1,6 miliardede dolari
Banca este detinuta in proportie de 99,94% de UniCredit Grup, cel mai mare grup bancar din Italia din punct de vedere al capitalizarii bursiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO