Companii

Antreprenori locali: Brandul românesc Alevia a atins afaceri de 5 milioane de euro din producţia de suplimente alimentare

Autor: Georgiana Mihalache

15.02.2017, 00:07 767
Alevia, unul dintre producătorii de suplimente alimentare, a avut afa­ceri de 5 milioane de eu­ro anul trecut, în creş­­tere faţă de 2015, iar obiec­tivele com­paniei ur­­­măresc creş­terea ga­­me­­lor de pro­duse şi a nu­­mărului de an­gajaţi, în­tr-o piaţă "extrem de di­namică".

"Piaţa suplimen­te­lor ali­mentare este în con­ti­nuă dezvoltare şi se con­fruntă cu diferite pro­vo­cări. Acestea sunt fireşti, multe alte com­pa­nii din domeniu le întampină, pre­cum recrutarea de personal calificat pe posturi speciali­zate şi reteh­no­lo­gi­za­rea pe care o pre­supune orice creş­tere a busi­nes­sului", a spus Florin Mitocaru, medic şi director ge­ne­ral al Alevia.

Portofoliul Ale­via include peste 120 de ti­puri de supli­men­te ali­men­ta­re şi 50 de sor­ti­mente de cea­iuri, dis­po­­nibile în mai mult de  4.000 de farma­cii, ma­ga­zine na­tu­riste şi super­­mar­ke­turi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO