Companii

Antreprenori locali. Nicolae Ciuleac, Carniprod, unul dintre cei mai mari procesatori de carne: Toate scumpirile din piaţă merg pe produsul finit, la noi pro­dusele s-au scumpit cu 15% în ultimii doi ani. Înainte clienţii cumpărau cu batonul, acum au început să cumpere cu felia. Puterea de cum­pă­ra­re este clar în scădere

Nicolae Ciuleac, administrator şi acţionar majoritar al Carniprod

Nicolae Ciuleac, administrator şi acţionar majoritar al Carniprod

Autor: Mirabela Tiron

03.11.2021, 18:00 688

♦ Produsele s-au scumpit, puterea de cumpărare a scăzut.

Carniprod Tulcea, unul dintre cei mai mari pro­cesatori de carne de pe plan local, controlat de antre­prenorul Nicolae Ciuleac, al cărui business a fost afectat de pesta porcină în 2018, estimează că va încheia anul acesta cu afaceri similare cu cele de anul trecut, de circa 70 de milioane de lei, po­trivit oficialului companiei.

„Toate scumpirile din  piaţă merg pe produsul finit, la noi pro­dusele s-au scumpit cu 15% în ultimii doi ani. Înainte clienţii cumpărau cu batonul, acum au început să cumpere cu felia. Puterea de cum­pă­ra­re este clar în scădere“, a spus pentru ZF Nicolae Ciuleac, administrator şi acţionar majoritar al Carniprod, o companie cu o istorie de aproape 25 de ani. Fabrica  pe care o controlează are o capacitate de 40 de tone pe zi de mezeluri, dar lucrează la jumătate din capacitate.

Carniprod deţine o unitate de procesare a a cărnii în Tulcea dar şi o reţea de magazine proprii care era for­ma­tă înainte de pandemie din 30 de unităţi în ora­şe pre­cum Tulcea, Bu­cu­reşti, Constanţa sau Ga­laţi. Acum însă re­ţea­ua se limitează doar la ma­gazine în Tulcea. În to­tal, de la înfiinţare, pro­prie­tarii Carniprod au in­v­estit peste 20 mil. euro, con­form celor mai recen­te date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO