Companii

Antreprenori locali. Producătorul de mobilă Aramis vrea să facă o investiţie de 57 mil. lei într-o nouă fabrică. Investiţia este condiţionată de primirea unui ajutor de stat, suma solicitată fiind de 27,8 mil. lei

Alexandru Griguţă, CFO, Aramis Invest: În cazul în care nu vom primi finanţare sub forma ajutorului de stat, nu vom merge mai departe cu această investiţie, cel puţin în viitorul apropiat.

Alexandru Griguţă, CFO, Aramis Invest: În cazul în care nu vom primi finanţare sub forma ajutorului de stat, nu vom merge mai departe cu această investiţie, cel puţin în viitorul apropiat.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

09.09.2022, 16:45 341

Proiectul ar genera un minim de 97 noi locuri de muncă în zona Baia Mare.

Aramis Components, o companie deţinută de fon­da­torii Aramis Invest, cel mai mare producător şi exportator de mobilă de pe plan local, a so­li­citat un ajutor de stat în valoare de 27,8 milioane de lei pentru o investiţie de circa 57,2 milioane de lei, pe schema H.G. nr. 807/2014, care are ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Compania a fost fondată în acest an şi are ca obiect de ac­tivitate fabricarea de ma­terial textil neţesut, ma­te­rial care se foloseşte, printre altele, în produc­ţia de canapele şi saltele, după cum a explicat Alexandru Griguţă, CFO al Aramis Invest.

„Motivul principal al investiţiei îl reprezintă posibilitatea fabricării de produse de înaltă calita­te, ce răspund cerinţelor şi exigenţelor clienţilor, dar şi pentru a asigura dis­ponibilitatea respec­tivelor materiale în pro­ducţia de canapele şi sal­tele din Aramis Invest“, a spus Alexandru Griguţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO