Companii

Apartamente de 5 mil. euro in apropierea Pietei Alba Iulia

27.09.2007, 14:34 13

Compania de dezvoltare imobiliara German Quality Solution a inceput dezvoltarea unui ansamblu rezidential format din 40 de locuinte in apropierea Pietei Alba Iulia din Capitala, investitia in acest proiect ridicandu-se la 4,7 milioane de euro, a anuntat compania de consultanta imobiliara Regatta, agentul proiectului. Ansamblul, denumit Speranta Residence, este format din garsoniere si apartamente cu doua si trei camere, preturile de vanzare pornind de la 1.550 de euro/metrul patrat construit plus TVA, in timp ce locurile de parcare au un pret de 15.000 de euro plus TVA. Finalizarea lucrarilor de constructie este programata pentru primavara anului 2009, antreprenorul general fiind firma Total Confort. Proiectul este cofinantat printr-un credit obtinut de la Alpha Bank Romania. Proiectul are o structura formata din subsol, parter si opt etaje, a mai mentionat Regatta.


TITL: Coldwell Banker Romania, partener al americanilor de la ONCOR

Cristi Moga
Filiala locala a companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker a devenit partener exclusiv pentru Romania al companiei ONCOR International, specializata pe segmentul comercial al pietei imobiliare, a anuntat compania. ONCOR este prezenta pe 220 de piete de pe sase continente, avand o cifra de afaceri anuala de circa 670 de milioane de dolari. "Apartenenta la ONCOR ne va ajuta sa accesam know-how-ul international al unor companii din piete deja mature", apreciaza Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Commercial Romania. Printre clientii ONCOR se numara firme precum ABN Amro, British Airways, Citibank, Coca-Cola, McDonald's, Nestle, Nokia sau Warner Bros. ONCOR a fost infiintata in 1977 si are 4.458 de angajati in cele 172 de birouri internationale.

TITL: Emerald aduce in showroom un model de apartament

Cristi Moga
Dezvoltatorii proiectului Emerald Residences, situat pe malul Lacului Tei din Capitala, au amenajat un model de apartament complet finisat si mobilat in cadrul biroului de vanzari, a anuntat compania de consultanta imobiliara Neocasa, agentul proiectului. Proiectul este format din 12 blocuri de locuinte cu 279 de apartamente, care urmeaza a fi livrate in luna februarie a anului viitor. Preturile apartamentelor, care au suprafete intre 52 si 537 de metri patrati, au preturi pornind de la 1.650 de euro/metrul patrat plus TVA. Ansamblul, realizat de Brooklyn Investment, implica o investitie de 48 de milioane de euro, potrivit declaratiilor initiale ale dezvoltatorilor. Pentru promovarea locuintelor aflate in dezvoltare si dezvoltatorii ansamblului rezidential Asmita Gardens au recurs la plasarea unor apartamente in marime naturala in cadrul biroului de vanzari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO