Companii

Apreciază profesorii implicaţi

Apreciază profesorii implicaţi

Autor: Adelina Mihai

11.05.2015, 00:02 19
Indiferent dacă au parte de profesori români sau străini, atitudinea la curs şi disponibilitatea profesorilor de a discuta cu managerii sunt foarte apreciate de absolvenţii programelor locale de MBA.

De altfel, calitatea predării este şi un criteriu intern de evaluare a profesorilor de către studenţi încă din timpul programelor, astfel că unele şcoli de afaceri decid, pe baza notelor pe care le dau studenţii profesorilor, dacă să continue sau nu colaborarea cu anumiţi profesori.

La dimensiunea „calitatea pre­dă­rii“, analiza ZF a luat în calcul punctajele date de absolvenţi în funcţie de următoarele criterii: abilitatea de comunicare a profesorilor, obiectivitatea în acordarea notelor/calificativelor, disponibilitatea/accesibilitatea profesorilor şi atitudinea profesorilor la curs.

Pe primul loc în top la calitatea predării în 2015 este EMBA-ul de la ASEBUSS, ale cărui cursuri sunt susţi­nute de profesori români şi americani.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO