Companii

Assystem angajeaza 300 de ingineri

09.05.2007, 17:26 74

Assystem Romania, companie de consultanta in inginerie aeronautica, navala si auto va angaja 300 de ingineri romani pana in 2008, in conditiile in care compania si-a dublat in utlimul an numarul de angajati, pana la 200 de persoane.
Compania, al carei principal client pe piata locala este grupul francez Renault, detine trei centre de consultanta in Bucuresti, Pitesti si Constanta.
"In urma inaugurarii noilor centre de la Pitesti si Constanta volumul personalului s-a dublat la 200 de angajati, dar compania noastra va mai deschide pana la sfarsitul anului un centru informatic de dezvoltare de software la Sibiu, pentru care deja am inceput recrutarile, urmand sa deschidem si birourile", a declarat Roger Coat, directorul general al Assystem Romania.
El a adaugat ca infiintarea centrului de la Sibiu va mari numarul de angajati la 285 de persoane, urmand ca pana in 2008 numarul acestora sa ajunga la 500 de persoane.
Reprezentantii Assystem estimeaza afaceri de 7,6 milioane de euro pentru anul in curs, in crestere cu aproximativ 80% fata de anul trecut. In 2006 cifra de afaceri a companiei a fost de 4,2 milioane de euro, cu 90% mai mare fata de 2005. Reprezentantii companiei au declarat ca in 2007 se vor axa mai mult pe dezvoltarea departamentului auto al companiei, acesta urmand sa aduca mai mult de jumatate din venituri, fata de 35% in 2006. Assystem activeaza pe piata romaneasca de 13 ani. Printre clientii companiei se numara Renault, Airbus, Michelin sau Alcatel. La nivel mondial, Assystem a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 642 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO