Companii

Austriecii de la SW Umwelttechnik, producători de prefabricate din beton, vor să facă o fabrică nouă cu ajutor de stat

Austriecii de la SW Umwelttechnik, producători de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.04.2022, 17:20 2104

♦ Compania şi-a majorat afacerile cu 5% faţă de 2020, până la 136,9 milioane de lei ♦ Potrivit unui anunţ publicat pe 29 martie 2022 pe site-ul SW Umwelttechnik, compania vrea să construiască o nouă hală de producţie cu ajutor de stat.

SW Umwelttechnik România, sub­sidiara locală a companiei austriece cu acelaşi nume care produce pre­fabricate din beton, are în plan să extindă activitatea de producţie de pe plan local cu o nouă hală.

Potrivit unui anunţ publicat pe 29 martie 2022 pe site-ul SW Umwelttechnik, compania „inten­ţionează să achiziţioneze lucrări de construcţii şi instalaţii, echipamente cu montaj aferente lucrărilor de construcţii pentru implementarea proiectului «Construire hală de producţie pentru elemente prefa­bricate din beton – faza III, staţie de betoane amenajări exterioare, reţele de incintă şi organizarea execuţiei», finanţat prin schema de ajutor de stat reglementată prin H.G. nr. 807/2014“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO