Companii

AVI&F investeste un milion de euro in tamplarie

02.11.2006, 13:19 47

Compania sibiana AVI&F, specializata pe productia de tamplarie din aluminiu, PVC si lemn, va investi peste 1 milion de euro in amenajarea unei hale de productie si a unui show-room.
Prima faza a investitiei, hala de productie, este programata sa fie finalizata la sfarsitul anului viitor. Hala va avea o suprafata de 2.600 de metri patrati, pe un teren aferent de 9.200 de metri patrati. Conducerea companiei arata ca investitia este urmare a cresterii afacerii in ultimii ani. AVI&F va incheia anul acesta cu o cifra de afaceri de peste 4,2 milioane de lei (1,16 milioane de euro), cu 16 la suta mai mare decat anul trecut, cand a avut circa 3,6 milioane de lei (1 mil. de euro).
"Suntem decisi sa ne dezvoltam productia si sa ne extindem piata de desfacere a produselor. Ne-am propus ca anul viitor sa patrundem pe pietele din judetele Alba si Hunedoara, invecinate Sibiului si, treptat sa ne extindem mai mult. Investitia in hala de productie este de circa 500.000 de euro si va fi urmata de cea in spatiul administrativ si show-room, ce vor fi ridicate in termen de cinci ani. In total, vom investi peste un milion de euro", a declarat Sorin Avram, administratorul firmei AVI&F SRL.
Acesta precizeaza ca investitia va fi amortizata in maximum 10 ani. Potrivit acestuia, in vara anului viitor va incepe o campanie de angajari, pentru hala de productie. AVI&F activeaza pe piata sibiana de trei ani si inregistreaza venituri de aproape 5 milioane de lei (1,38 mil. euro).
Firma este specializata pe productia de tamplarie pentru termopane, din PVC, aluminiu si lemn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO