Companii

Avocatul Dragoş Radu: Ritmul în care are loc o tranzacţie a scăzut drastic

Dragoş Radu, coor­donator al firmei Radu & Aso­ciaţii, entitate afiliată EY

Dragoş Radu, coor­donator al firmei Radu & Aso­ciaţii, entitate afiliată EY

Autor: Andrei Cîrchelan

23.10.2014, 00:06 154
Firmele de avocatură de business va trebui să vină cu ceva în plus faţă de ser­viciile juridice, un mix de avocatură şi consultanţă care să le diferenţieze în ochii clienţilor, având în vedere con­cu­renţa acerbă din piaţă, a declarat pentru ZF avocatul Dragoş Radu, coor­donator al firmei Radu & Aso­ciaţii, entitate afiliată EY.
 
„Se va tinde către integrarea ser­vi­ciilor profesionale în echipe multi­dis­ciplinare, care acţionează în mod omo­gen, echipe specializate pe industrii. Din aceste echipe vor face parte atât avo­caţi, cât şi alţi specialişti din taxe, con­sultanţă strategică, finan­ţare cor­po­rativă, etc., iar numitorul lor co­mun va fi cunoaşterea profundă a unei anume industrii“, spune Radu, 42 de ani, avocatul care a venit în urmă cu doi ani la conducerea fostei firme Platis Bazilescu.
 
Declaraţia vine într-un context în care piaţa avocaturii de business re­sim­te după şase ani de criză eco­no­mică scăderea activităţii de business, iar principala armă între firmele de avo­catură a devenit reglarea ono­ra­riilor.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO