Companii

Bostina a tras linie la 14,5 mil. euro

22.02.2008, 20:18 16

Casa de avocatura Bostina & Asociatii, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de profil, a realizat in 2007 incasari de 14,49 mil. euro, cea mai mare parte a veniturilor fiind realizate de biroul din Bucuresti, aproape 9 mil. euro, a anuntat compania.
"Biroul din Bucuresti a contribuit cu circa 60% la cifra de afaceri, in timp ce birourile din afara tarii au avut o contributie de 30%", au precizat reprezentantii companiei. Restul veniturilor au fost realizate de birourile teritoriale ale firmei. Firma are trei birouri in afara tarii - in Austria, Elvetia si Cipru si alte 13 birouri in cele mai mari orase din tara. "In 2008 vom continua sa crestem reteaua teritoriala cu inca 2 - 3 birouri si ne propunem sa depasim pragul de incasari de 20 de milioane de euro", a declarat Doru Bostina, avocatul coordonator al firmei.
Domeniile care au avut cea mai mare contributie la cifra de afaceri au fost litigiile, privatizarile, IT&C-ul si piata imobiliara.
Piata locala de avocatura este dominata de firme locale precum NNDKP, Tuca Zbarcea, Musat, Popovici Nitu, Bostina, Voicu Filipescu sau Stoica, precum si de jucatori internationali precum Linklaters sau Clifford Chance.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO