Companii

Bricostore tinde la afaceri de 500 mil. euro

04.10.2006, 18:32 19

Operatorul de magazine de bricolaj Bricostore intentioneaza sa deschida 24 de magazine in Romania pana in 2011, ajungand la peste 30 de unitati.
"Vanzarile realizate in Romania pana in prezent ne permit sa acceleram expansiunea, astfel incat in cinci ani sa deschidem inca 24 de magazine", a declarat Phillippe Bresson, presedintele grupului Bricostore. El estimeaza ca reteaua de magazine va realiza in 2011 o cifra de afaceri de 500 de milioane de euro.
Parte a grupului francez Bresson, Bricostore isi propune sa deschida intre trei si cinci unitati pe an in toate orasele cu peste 200.000 de locuitori din Romania.
Bricostore va deschide astazi la Constanta cel de-al saptelea magazin din Romania, in cadrul centrului comercial TOM, care include si un hipermarket Carrefour, dar si un magazin Media Galaxy, care a implicat o investitie de 1,3 milioane de euro. Cu o suprafata de 10.000 de metri patrati, magazinul din Constanta a necesitat o investitie de 12 milioane de euro.
In afara de Romania, grupul Bricostore mai detine magazine in Ungaria si Croatia.
Principalul concurent al Bricostore este reteaua Praktiker, cu 12 magazine. Praktiker intentioneaza sa deschida inca patru magazine pana la sfarsitul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO