Companii

Bucuresti-Cluj, una dintre cele mai solicitate curse interne

18.10.2009, 23:14 66

Compania aeriana low-cost Blue Air, controlata de omul deafaceri Nelu Iordache, a introdus zboruri zilnice pe rutaBucuresti-Cluj Napoca, in perioada 25 octombrie-27 martie anulacesta, devenind astfel un competitor important al companiei destat TAROM pe aceasta destinatie.

"Introdusa in lista destinatiilor Blue Air din vara acestui an,cursa Bucuresti-Cluj Napoca si retur este una dintre cele maisolicitate curse interne. Din acest motiv, si in orarul de iarnaoperatorul aerian va opera zboruri zilnice intre Capitala si Cluj",a declarat Florentina Ivan, directorul de relatii publice alcompaniei aeriene.

Compania Blue Air a rulat afaceri de 115 milioane de euro anultrecut si a transportat 1,1 milioane de pasageri.

Pretul biletelor incepe de la 89 de lei (21 euro) pentru cursaBucuresti-Cluj Napoca si de la 136 de lei (32 euro) pentruCluj-Napoca - Bucuresti, fiind locuri limitate la aceste tarife,potrivit reprezentantilor Blue Air.

Si compania aeriana de stat Tarom opereaza aceasta cursa, cupreturi de 100 de euro pentru un bilet dus-intors.

Afacerile Tarom sunt in scadere de la inceputul anului, la felsi gradul de ocupare al aeronavelor, in special pe cursele externe,in timp ce operatorii low-cost, care practica tarife mai mici,continua sa raporteze vanzari in crestere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO