Companii

Carrefour aduce pe piata locala si divizia de agentii de voiaj

21.06.2007, 19:42 40

Reteaua de hipermarketuri Carrefour, cu vanzari de 609 mil. euro in 2006, a adus pe piata locala divizia Carrefour Voyages care numara in prezent patru locatii, dintre care doua in Bucuresti, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei Carrefour Voiaj.
Carrefour Voyages, infiintata in 1990, detine peste 90 de locatii in Franta si reprezentante in mai multe tari din Europa. Divizia de turism a adus venituri de circa 224 mil. euro grupului Carrefour, in anul 2005.
Reprezentantii Carrefour Romania nu au oferit informatii suplimentare.
In prezent, Carrefour Voiaj are doua puncte de lucru in cadrul hipermarketurilor din Baneasa si Militari, si alte doua in galeriile Carrefour Ploiesti si Brasov. Francezii au testat piata si pentru benzinariile Carrefour, avand in prezent o singura unitate, deschisa in 2002.
La nivel international, retailul reprezinta cea mai mare divizie a grupului, alte businessuri de dimensiuni mai mici fiind Carrefour Assurances, Carrefour Services Financiers sau Carrefour Spectacles.
Retailerul francez Cora este prezent si el pe piata locala cu divizia Cora Voiaj in timp ce retailerul german Rewe activeaza pe piata de profil cu Dertour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO