Companii

Carrefour aduce un expat să conducă achiziţiile din România. Aceasta este a treia schimbare de top management din acest an după ce francezii au numit şi un nou CEO şi un alt director de HR în România

Vincent Arnault

Vincent Arnault

Autor: Cristina Roşca

27.07.2021, 00:05 1447

Grupul francez Carrefour, prezent local cu peste 360 de magazine sub mai multe formate, l-a numit pe Vincent Arnault în funcţia de director de achiziţii şi supply chain, el preluând totodată o poziţie în boardul (comitetul executiv) local.

„Vom continua să dezvoltăm proiecte care răspund diversităţii nevoilor de consum şi care vor întări experienţa de cumpărături omnicanal“, a declarat Vincent Arnault.

Expatul vine în România după ce a deţinut o poziţie similară în Franţa, piaţa-mamă a Carrefour. El lucrează pentru gigantul din Hexagon din 2015, începând ca di­rec­tor al departamentului de electrocasnice şi multimedia. În 2018 a devenit director de achi­zi­ţii pentru Carrefour Fran­ţa, iar de la 1 septembrie acest an va prelua noua func­­ţie. Oficialii gru­pu­lui nu au precizat pe ci­ne va înlocui exe­cuti­vul francez în busines­sul din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO