Companii

Carrefour deschide mâine un supermarket în Chitila şi pregăteşte alte două deschideri până la finalul anului

Autor: Cristi Moga

17.10.2011, 12:20 400

Reţeaua franceză Carrefour, cu vânzări pe piaţa locala de 1,1 miliarde euro, va deschide mâine în parcul comercial Colosseum din cartierul bucureştean Chitila al 24-lea hipermarket al reţelei şi al optulea din Bucureşti, pe o suprafaţă de 8.400 mp.

Francezii au angajat pentru acest magazin peste 350 de persoane şi pregătesc până la finalul anului alte două deschideri de hipermarketuri în Botoşani şi Deva, după o perioadă în care strategia companiei s-a axat în primul rând pe extinderea reţelei de supermarketuri, ajunsă în prezent la 39 de unităţi.

"Într-o perioadă dificilă, Carrefour îşi menţine încrederea în România şi continuă să se extindă pe toate formatele - hipermarketuri, supermarketuri, dar şi magazine de proximitate. Studiem toate oportunităţile pentru viitoare magazine, dar nu putem oferi informaţii despre alte deschideri până nu vom ajunge la acorduri finale cu partenerii", a declarat Melchior de Polignac, directorul executiv al Carrefour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO