Companii

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business Magazin. Ce români deţin avioane private şi câţi oameni de afaceri merg cuy private jet

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Dorin Oancea

20.06.2016, 00:02 98

► „Aceşti oameni şi maşinile lor zburătoare“ se numeşte materialul de copertă din Business Magazin, care analizează modul în care mediul de afaceri foloseşte şi relaţionează cu avionul.

De exemplu, puţină lume ştie că totalitatea avioanelor deţinute de oamenii de afaceri locali au o valoare cumulată de 100 de milioane de euro, valoare aproximativ egală cu cea a Boeingului 757 – 200 folosit de Donald Trump. Cât costă o şcoală de pilotaj, cât costă un aparat de zbor, cine deţine avioane şi care sunt aventurile antreprenoriale din domeniu, aflaţi din Business Magazin.

► O antreprenoare a construit în 25 de ani o afacere cu aparatură de laborator pentru mai toate domeniile de activitate, de la agricultură la industria auto, business care a crescut până la 7,4 milioane de euro. Citiţi povestea lui Carmen Bittenbinder şi a afacerii Sartorom în revistă.

► „Escape the room“ este o afacere care a explodat în zona de entertainment în doar câţiva ani. Doar în Bucureşti s-au deschis aproape 70 de astfel de spaţii, iar afacerea a ieşit din zona de nişă şi a devenit un fenomen social, fiind folosită nu numai de grupuri de prieteni în căutare de senzaţii tari, ci şi de companii, care folosesc jocurile pentru conectică, socializare şi team-building.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO