Companii

Clinicile Anima ar putea ajunge la un rulaj de 5 mil. euro după achiziţia Diagnosis

Autor: Ioana David

17.01.2012, 18:36 420

Clinicile Anima, controlate de A&D Pharma, cel mai mare grup din industria locală de medicamente, ar putea ajunge anul acesta la un rulaj de 5 mil. euro, după ce au achiziţionat cele două unităţi ale Diagnosis.

Anima a cumpărat 80% din titlurile celor două clinici Diagnosis, ajungând în acest fel la o reţea de opt unităţi.

Clinicile Diagnosis erau deţinute de compania de investiţii Gemisa, care avea jumătate din pachet şi de Cristina Manea, Dan Ionescu şi Adrian Pop. În urma tranzacţiei a cărei valoare nu a fost făcută publică, atât Gemisa cât şi Cristina Manea ai ieşit din acţionariat.

"Acţionarii A&D Pharma erau deja prezenţi în Diagnosis şi ni s-a părut interesant portofoliul de medicina muncii, cu 40.000 de abonaţi", a spus Cristian Sas, chief operating officer al Anima.

A&D Pharma cuprinde şi distribuitorul Mediplus, reţeaua de farmacii Sensiblu, o divizie de marketing & sales şi este controlat de oamenii de afaceri Walid Abboud, Roger Akoury, Ludovic Robert şi Michel Eid. Primii trei controlează şi fondul de investiţii Gemisa Investments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO