Companii

Coca-Cola a inchiriat 1.200 mp in BBP

06.12.2005, 19:00 76

Coca-Cola Romania, filiala locala a The Coca-Cola Company, a inchiriat un sediu de 1.200 de metri patrati in cladirea de birouri Bucharest Business Park (BBP), unde se mai afla sediile altor companii multinationale, precum Carpatcement, British American Tobacco sau IBM.

BBP se afla in nordul Capitalei, langa Casa Presei Libere. Compania nu a comunicat costul inchirierii. Chiria costa in aceasta zona cam 18 euro pe mp pe luna, adica in total compania poate plati circa 260.000 euro pe an.

"Vrem ca angajatii Coca-Cola Romania sa se simta bine. Ne-am propus sa imbunatatim mediul de lucru al angajatilor", a declarat Valentina Baicuianu, director de relatii publice al Coca-Cola Romania. Reprezentantii companiei au spus ca mutarea are legatura cu extinderea activitatii Coca-Cola Romania, care a devenit in acest an centru regional pentru Balcani, insa nu au precizat cu cat a crescut numarul angajatilor.

Coca-Cola Romania se ocupa cu marketingul produselor Coca-Cola pe piata locala, in timp ce activitatile de productie si distributie sunt realizate de imbuteliatorul Coca-Cola Hellenic Bottling Company Romania.

Coca-Cola Romania a inceput sa coordoneze treptat si activitatile de marketing din tarile vecine Romaniei. Anul acesta, filiala din Romania a devenit centru regional pentru Balcani, in urma fuzionarii activitatilor de marketing din Serbia, Muntenegru, Croatia, Bosnia si tarile din fosta Iugoslavie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO