Companii

Companiile îşi organizează şedinţele la crame. Ştefan Ionescu, 1.000 de Chipuri: „Nu se mai ţin atât de multe team buildinguri, multe sunt doar şedinţe“

Companiile îşi organizează şedinţele la crame....

Autor: Miruna Diaconu

10.08.2023, 00:07 717

Tot mai multe companii îşi organizează şedinţele de management la crame, după doi ani în care angajaţii au lucrat mai mult de acasă, iar întâlnirile au avut loc în mediul online. Odată ridicate restricţiile sanitare, companiile au găsit noi moduri de lucru şi au mutat chiar şi o parte din şedinţe în vie.

Companiile, în special cele multinaţionale, optează pentru una-două zile la cramă, dintre care o zi este dedicată şedinţelor, de cele mai multe ori de management, iar a doua zi este pentru activităţile de relaxare şi degustare de vinuri.

„Partea de corporate a crescut foarte mult. Nu se mai ţin atât de multe team buildinguri, multe sunt doar şedinţe. Vin din Cluj, Timişoara sau alte zone şi se întâlnesc la noi la cramă şi nu la Bucureşti, unde e sediul companiei. O zi stau numai în şedinţe, iar seara e dedicată relaxării şi degustărilor“, spune Ştefan Ionescu, proprietarul cramei 1000 de Chipuri, din Urlaţi (jud. Prahova), care are şi o unitate de cazare ce dispune de 20 de camere.

În România sunt peste 250 de crame, dintre care doar 200 produc vin îmbuteliat, iar cele deschise şi pentru turişti se reduc la 100 de crame. Dintre acestea, doar un sfert au unităţi de cazare, restul nu au facilităţi de cazare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO