Companii

Construcţia aeroportului Ghimbav, în aer

Autor: Mediafax

16.05.2011, 18:28 1340

Societatea înfiinţată pentru construcţia AeroportuluiInternaţional Braşov - Ghimbav va fi propusă spre dizolvarevoluntară de către acţionari, după ce negocierile cu principalulinvestitor în construcţia aeroportului, compania canadianăIntelcan, au eşuat, informează Mediafax.

SC Aeroportul Internaţional Braşov - Ghimbav SA s-a înfiinţat pe5 iunie 2006, având ca acţionar majoritar Consiliul JudeţeanBraşov, căruia i s-au alăturat Consiliul Local Braşov (zece lasută), Consiliul Local Ghimbav şi consiliile judeţene din Harghitaşi Covasna.

Societatea a fost înfiinţată în vederea negocierilor şi semnăriiunui contract cu firma canadiană Intelcan, însă după mai bine detrei ani de negocieri cele două părţi, CJ Braşov şi Intelcan, nu auajuns la o înţelegere, prin urmare se caută un nou investitor.

Societatea înfiinţată în 2006 nu a mai avut activitate din 2009,de când datează ultima înregistrare la ANAF, urmând ca acţionariisocietăţii să discute despre dizolvarea voluntară a acesteia. Prinurmare, acţionarii societăţii sunt convocaţi, pe data de 16 iunie,la sediul CJ Braşov, la o adunare generală extraordinară pentru adiscuta posibilitatea dizolvării voluntare a societăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO