Companii

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic transportator rutier de mărfuri: „Avem de lucru, am mai cumpărat 20 de camioane şi aducem mărfuri în principal din Belgia, Germania şi Olanda“. Transportatorul fondat în 2006 şi controlat de Florian Bara şi soţia lui a ajuns la afaceri de 30 mil. euro.

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic...

Autor: Mirabela Tiron

09.05.2024, 17:30 67

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic transportator rutier de mărfuri după evoluţia cifrei de afaceri din 2022, estimează pentru acest an afaceri în creştere după ce a mai cumpărat 20 de camioane cu care aduce mărfuri din Belgia, Germania şi Olanda pe importuri.

„Avem de lucru, avem şi şoferi. În săptămâna de dinaintea sărbătorilor de Paşte am avut 70 de camioane într-o zi au descărcat mărfuri în România. Transportăm alimente, flori, medica­mente, avem clienţi din mai multe do­menii“, a spus pentru ZF Florian Bara, fonda­to­rul companiei. El de­ţine compania îm­preună cu soţia lui, fie­care are  50% din acţiuni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO