Companii

De’Longhi instruieşte în Italia 70 de angajaţi pentru fabrica din Jucu

De’Longhi instruieşte în Italia 70 de angajaţi pentru fabrica din Jucu

Foto: Victor Ciupuligă

Autor: Laurentiu Cotu

22.11.2012, 00:04 469

Producătorul italian de electrocas­ni­ce De'Longhi, cu venituri totale de peste 1,8 mld. euro şi 7.000 de angajaţi, a în­ce­put să recruteze personal pentru viitoarea fabrică de electrocasnice din par­cul industrial Tetarom III din Jucu, ju­deţul Cluj.

Italienii au organizat în aceste zile la sediul AJOFM din Cluj interviuri la care sunt aşteptaţi să participe peste 200 de oa­meni din rândul foştilor angajaţi ai fabricii de telefoane mobile Nokia din Jucu, închisă încă de anul trecut.

"Campania de recrutare a început de luni, iar noi ne-am ocupat de convocarea oa­menilor, foşti angajaţi ai fabricii Nokia de la Jucu, fiind programaţi câte 70 de oameni pe zi. Reprezentanţii companiei De'Longhi se ocupă de selecţia acestora, deoarece caută 70 de oameni care vor fi trimişi la un sta­giu de specializare în Italia, unde vor în­văţa cum să lucreze cu liniile de pro­duc­ţie", a declarat Daniel Don, directorul AJOFM Cluj.

Stagiul de pregătire din Italia va dura două - trei săptămâni pe parcursul lunii de­cem­­brie. Fa­brica de la Jucu ar trebui să încea­pă pro­ducţia de anul viitor. Planurile anun­ţate anterior de italieni pre­vedeau de­ma­rarea producţiei de electro­casnice la Jucu încă din această toamnă, în luna septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO