Companii

Dezvoltatorul Novum Invest extinde complexul rezidenţial de lux din Olimp cu 408 apartamente: „Estimăm o creştere a cifrei de afaceri consolidate de peste 50%“

Alin Popa, general manager  a Novum Invest: În România avem încă suficient loc de creştere şi dezvoltare de locuinţe cu un grad de confort superior.

Alin Popa, general manager a Novum Invest: În România avem încă suficient loc de creştere şi dezvoltare de locuinţe cu un grad de confort superior.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.12.2022, 12:00 785

♦ Dezvoltatorul mai lucrează la proiecte în patru zone diferite ale Capitalei, lângă parcul Universităţii Politehnica, lângă parcul Carol, în zona parcului Păcii şi în apropierea centrului comercial Plaza România ♦ Toate acestea însumează 1.700 de apartamente care urmează să fie livrate în următorii doi ani.

Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest, care are mai multe proiecte în portofoliu, extinde com­plexul rezidenţial de lux Novum Grand Resort de pe litoral, termenul de finalizare fiind estimat la doi ani.

„La Olimp, lucrăm la dezvoltarea complexului rezidenţial de lux Novum Grand Resort, din cadrul Novum by the Sea. Vor fi 11 tipuri de aparta­mente comercializate - studio, două camere, trei camere, patru camere şi şase tipuri de duplexuri/penthouse. Ansamblul rezidenţial, care va fi livrat în următorii doi ani, va avea 408 apar­tamente şi 36 de duplexuri şi 465 de locuri de parcare, situate în cele trei niveluri de subsol“, spune Alin Popa, general manager la Novum Invest.

Totodată, dezvoltatorul mai lu­crea­ză la proiecte în patru zone dife­rite ale Capitalei, lângă parcul Uni­versităţii Politehnica, lângă parcul Carol, în zona parcului Păcii şi în apropierea centrului comercial Plaza România. Toate acestea însumează 1.700 de apartamente care urmează să fie livrate în următorii doi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO