Companii

Directorul de marketing al Hilton pleaca dupa opt ani in companie

11.01.2010, 23:10 101

Corina Alexandru, 35 de ani, directorul de marketing si relatiipublice al hotelului de cinci stele Athénée Palace Hilton dinCapitala, renunta la pozitia detinuta dupa aproape opt ani in carea coordonat marketingul hotelului controlat de omul de afaceriGeorge Copos.

Absolventa a Facultatii de Relatii Internationale din cadrulAcademiei de Studii Economice, Corina Alexandru considera ca avenit mo mentul pentru alte noi provocari. "Nu pot spune deocamdatape ce pozitie voi pleca, insa pot mentiona ca nu este vorba de ofunctie in industria ospitalitatii", spune ea.

Inainte de a intra in industria ospitalitatii, Co rina Alexandrua lucrat intr-o agentie de publicitate.

Postul de director de marketing si relatii publice al hoteluluiHilton, cu afaceri de 23 de milioane de euro in 2008, va fi preluatde Manuela Me res, absolventa a Uni versitatii Media din Bucuresti, care a lucrat intre 2007 si sfarsitul anului trecut indepartamentul de marketing al furnizorului de servicii deconsultanta si outsourcing Capgemini.

Si la hotelul de cinci stele Intercontinental sa schimbatdirectorul de marketing si de vanzari la sfarsitul anului trecut.Astfel, Mihaela Iordache, 33 de ani, a revenit pe postul dedirector de vanzari si marketing, pozitie pe care a ocupat-o inperioada 20052007, inlocuind-o pe Gabriela Rotariu Bergeron.Inainte de-a reveni in companie, Iordache a lucrat in cadrulhotelului Hilton Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO