Energie

Catedrala Neamului se face băiat deştept: Hidroelectrica semnează un contract cu Patriarhia Română pentru mai multe locuri, inclusiv Catedrala

Catedrala Neamului se face băiat deştept:...

Autor: Roxana Petrescu

28.08.2018, 14:29 2654

Hidroelectrica, cel mai ieftin producător de energie din România, a încheiat un contract de furnizare energie electrică cu Patriarhia Română - Administraţia Patriarhală, ce urmează să se deruleze pe o perioadă de un an începând cu data de 01.09.2018, incluzând mai multe locuri de consum, printre care şi Catedrala Mântuirii Neamului.

”Această colaborare vorbeşte într-o perioadă simbol - anul centenar, despre capacitatea poporului nostru de a se mobiliza pentru unitate în toate formele acesteia: credinţă, cultură şi, de ce nu, afaceri”, a declarat preşedintele directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea.

Compania a anunţat că are în perspectivă încheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice cu Arhiepiscopia Bucureştilor, dorind să se impună ca principalul furnizor de energie verde al Patriarhiei Române.

Anul acesta, Hidroelectrica a început furnizarea energiei electrică către RATB şi Metrorex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO