Companii

Eurisko pune doi oameni in locul lui Panculescu

27.09.2006, 19:36 41

Andrei Panculescu, fostul director general al companiei de consultanta si intermediere imobiliara Eurisko, a preluat functia de director comercial si de achizitii al companiei britanice Westhill, locul sau fiind luat de Alexandra Dimofte si Radu Lucianu, pana in prezent parteneri ai companiei.
Cei doi, care vor ocupa functia de managing partner, au venit in urma cu sapte ani parteneri ai Eurisko, unde s-au ocupat de dezvoltarea departamentului de birouri, potrivit informatiilor oferite de companie.
Una dintre cele mai importante tranzactii efectuate de Alexandra Dimofte in cadrul Eurisko este inchirierea a 41.000 metri patrati pentru Raiffeisen Bank. Pe langa aceasta, noul managing partner s-a ocupat de operatiunile pentru relocarea Alpha Bank in Neocity Tower, urmata de tranzactia de achizitionare de catre aceeasi banca a aproximativ 17.000 mp in Bucharest Tower Center, potrivit companiei.
Radu Lucianu a oferit, in cadrul companiei, consultanta imobiliara pentru proiectul Sema Park si a contribuit la vanzarea cladirii Millenium BC catre fondul britanic de investitii European Convergence Property Company, afacere de 36,5 mil. euro.
Andrei Panculescu, fostul director general, a fost numit director in cadrul firmei de consultanta financiara si dezvoltare imobiliara Westhill, dupa ce lucrase in prealabil si in cadrul companiilor MobiFon, Ogilvy & Mather, Xerox si Roel, potrivit reprezentantilor companiei britanice.
"Westhill va achizitiona terenuri si proprietati cu randamente bune, avand ca prioritate spatiile comerciale, de birouri si supermarketurile", a declarat Panculescu.
Westhill administreaza patru fonduri de investitii si, dupa deschiderea biroului din Romania, intentioneaza sa se concentreze pe cumpararea si dezvoltarea de cladiri comerciale si de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO