Companii

Braşovenii care lucrează cu BMW şi mizează pe afaceri de 40 de milioane de euro anul acesta

Braşovenii care lucrează cu BMW şi mizează pe afaceri...

Autor: Laurentiu Cotu

19.05.2013, 11:17 2037
 
Totodată, germanii au câştigat în luna martie un nou client, gigantul auto BMW, pentru care sunt produse la fabrica din Braşov componente auto (actuatoare electrome­canice) pentru deschiderea şi închiderea portbagajelor maşinilor.
 
„Comenzile sunt în creştere pentru produsele de pe segmentul automotive. Mai mult, începând cu luna martie am câştigat un nou client, producătorul de autoturisme BMW, şi avem planificate încă trei noi proiecte până în luna decembrie. Vedem în continuare o creştere a pieţei pe segmentul automotive“, a declarat pentru ZF Transilvania Cristian Popescu, director general al Stabilus România.
 
Activitatea companiei este structurată în trei divizii: producţia de amortizoare pentru scaunele de birou (pentru clienţi ca Interstuhl, Dauphin, HMI, Steel Case sau Itoki), producţia componentelor auto (actuatoare electro­mecanice pentru deschi­derea şi închiderea port­bagajelor autoturismelor, pentru clienţi precum Audi şi BMW), suport pentru departamentele de contabilitate, vânzări, IT, dezvoltare produs şi aplicaţii, din cadrul grupului Stabilus.
 
Capacitatea de producţie a fabricii Stabilus din Braşov a crescut anul trecut cu 7% faţă de anul anterior.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO