Companii

Farmexpert: am extins echipa de vanzari

02.03.2007, 20:50 81

Compania de distributie de medicamente Farmexpert, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala, a angajat anul trecut peste 130 de persoane, ajungand la un efectiv de 510 angajati la sfarsitul lui 2006.
"Ca urmare a specificului companiei noastre pozitiile cele mai vizate au fost cele din vanzari, astfel numai in cadrul acestui departament au fost infiintate 36 de posturi (reprezentanti vanzari, asistenti vanzari, consilieri), 9 posturi au fost infiintate in departamentul logistic (soferi distribuitori si lucratori - gestionari) si 4 in cadrul departamentului de contabilitate", a spus Carmen Zota, director national de resurse umane Farmexpert.
Farmexpert este prezenta pe piata distributiei de medicamente din 1996 si fost fondata de doctorul Eugen Banciu.
"Si in acest an vom continua sa facem angajari, procesul de recrutare se afla in stransa legatura cu obiectivele si strategiile pe care ni le propunem, politica noastra urmareste sa tina pasul cu dezvoltarea companiei si cu nevoile specifice generate de extinderea activitatii", a spus Carmen Zota.
Majoritatea jucatorilor din industria farmaceutica au demarat anul trecut proiecte ample de angajari. Farmexpert vizeaza pentru acest an atingerea unei cifre de afaceri de 150 mil. euro. Cifra de afaceri estimata anul trecut de companie era de 110 mil. euro. In 2006, grupul german ANZAG a cumparat 60% din actiunile Farmexpert, in prima tranzactie importanta de pe segmentul local al distributiei de medicamente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO